Squeaker Matz Gator green

€ 23,50
Inclusief belasting De levertijd is momenteel 1-2 weken

De Squeaker Matz Krododil van Outward Hound is het perfecte speelmaatje voor je hond! Deze zachte plush krokodil is voorzien van meerdere rijen met piepers dat lijkt op bubbeltjes plastic en houdt je hond uren bezig! Het platte lijf is heel geschikt voor interactieve spelletjes, zoals jagen en trekken, ook leuk wanneer je meerdere honden hebt.

De piepers zijn niet prikproof en moeten verwijderd worden als een pup de stof kapot gebeten heeft maar ze blijven piepen, ook als er een gaatje in zit!

De XL krokodil heeft maar liefst 16 piepers

Meer piepers = meer fun. Deze krokodil is gemaakt voor honden die gek zijn op liggen, trekken, graven en bijten op piepspeelgoed. De XL krokodil heeft 16 piepers die goed blijven totdat ze doorboord zijn. Interactief spel. Het lange lijft van de Squeaker Matz is perfect voor interactief spel, trekken en jagen ook als je meerdere honden hebt.. Geschikt om te gooien en achterna te rennen. Speel veilig! Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat het speelgoed niet zonder toezicht bij de hond. Haal het weg en vervang indien het beschadigd is.

Afmeting: Lengte 65cm – breedte 14,5 cm
(uitstekende poten 6,5cm)

Aantal
Niet op voorraad, bestellen mogelijk

OH32039

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603320399

Datasheet

soort
dieren
materiaal
pluche
Verpakkingseenheid
1