Parasite spray paard 500ml

€ 17,50
Inclusief belasting De levertijd is momenteel 1-2 weken

Omschrijving
PrimeVal Parasite Spray immobiliseert parasieten zoals mijten, luizen, teken, muggen en vlooien op puur fysieke wijze. PrimeVal Parasite Spray bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (Dimethicon) die een plakkend laagje om de parasieten aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen en vallen ze spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden. De spray heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vacht wordt niet plakkerig. De toegevoegde Aloë vera ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid.

Gebruiksaanwijzing
SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Spuit tegen de haarrichting in, vanaf 10cm afstand tot de vacht licht vochtig is. Spray niet in ogen, oren, neus of mond.
Bij preventief gebruik: Spray tot de vacht licht vochtig is, verdeel met een harde borstel over de vacht en laat drogen. Behandel ook de manen en staart.
Bij een besmetting met parasieten: Na de eerste behandeling, vacht laten drogen. Daarna grondig spoelen met water. Wacht tot de vacht weer droog is en behandel het dier daarna nogmaals zonder na te spoelen.

Samenstelling
Ingrediënten: Dimethicon, Aloë Vera, Parfum

Aantal
Niet op voorraad, bestellen mogelijk

BP11163

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8715207240419

Datasheet

soort
antiluis
antimijt
antiteek/antivlo
Verpakkingseenheid
1