Lickimat Buddy classic 20cm oranje

€ 7,99
Inclusief belasting

Authentieke LickiMat® Boredom Buster voor honden en katten.
Perfect voor snacks, yoghurt, pindakaas, spreads, vloeibaar... 
Slow Feeder, gezond en leuk alternatief voor een slowfeeder.
Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

VERMINDERT ANGST, VERVELING EN DESTRUCTIEF GEDRAG - LickiMat helpt uw ​​huisdier te kalmeren terwijl ze genieten van hun favoriete traktatie door endorfines vrij te maken door de bevordering van likken. Geweldig voor als je het huis verlaat, geweldig voor stressvolle tijden zoals dierenartsbezoeken, injecties, badtijd, nagels knippen, herstel van verwondingen, maar ook onweer en vuurwerk. Denk eraan om toezicht te houden op uw huisdier wanneer u hem voor het eerst kennis laat maken met LickiMat.

AANBEVOLEN VOOR ZOWEL HONDEN EN KATTEN - de LickiMat-textuurpatronen zijn ontworpen om de tongen van zowel honden als katten te plezieren en om te werken met allerlei soorten lekkernijen en voedsel, variërend van yoghurt, pindakaas en allerlei smeerbare lekkernijen tot rauw, nat, droog en vloeibaar voedsel. De likactie verbetert de smaakzin, waardoor uw huisdier slechts van een kleine hoeveelheid voer kan genieten. LickiMats zijn ook perfect voor het toevoegen van supplementen en medicijnen aan lekkernijen.

BEVORDERT HET LIKKEN - de LickiMat-oppervlakken bevorderen het plezier van likken voor zowel honden als katten. De likactie genereert speeksel dat helpt de tanden en het tandvlees van uw huisdier te beschermen, en kan de spijsvertering bevorderen, aangezien speeksel enzymen zoals amylase bevat. Het natuurlijke rubberen oppervlak schraapt ook voedseldeeltjes en geurveroorzakende bacteriën van de tong van uw huisdier, wat een frissere adem bevordert.

SERVEER GEZONDE TRAKTATIES - met de LickiMat kunt u een breed scala aan lekkernijen serveren: yoghurt, pindakaas, puree, spreads en allerlei biologische en gezonde huisdier-goedgekeurde lekkernijen. De magie van LickiMat is dat het uw huisdier uitdaagt om de traktatie uit het patroonoppervlak te likken om door de traktatie te worden beloond, het proces dramatisch vertraagt ​​en hun plezier verlengt. Minder calorieën, gezondere lekkernijen en een langere duur.

LANGZAMER VOEREN & GEZONDER VOEREN - de LickiMat kan worden gebruikt om langzamer eten te bevorderen, wat op zijn beurt een opgeblazen gevoel vermindert en de spijsvertering verbetert. Een geweldig alternatief voor slowfeeders. U kunt zelfs voedsel en lekkernijen op de mat invriezen voor langzamer en aangenamer voeren.

ALTERNATIEF VOOR VOEDERKOM - de LickiMat is ook een perfecte vervanger van de voerbak voor kleine en middelgrote hondenrassen en katten. Je kunt rauw, nat, droog en vloeibaar voedsel tegelijkertijd serveren zonder er een rommel van te maken.

gemaakt van niet-giftig voedselveilig TPR
geschikt voor alle honden/katten
vriezer veilig
magnetron vriendelijk
met de hand wasbaar

Afmeting: 20x20cm

Aantal

LM9003OR-DR

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
9349785000456
5 Items

Datasheet

soort
likmat
materiaal
TPR
Verpakkingseenheid
1