Kitty lickin' layers 17cm

€ 17,50
Inclusief belasting De levertijd is momenteel 1-2 weken

Moeilijkheidsgraad 2

PUZZEL EN FUN FEEDER IN ÉÉN: Met meer dan 80 voedselcompartimenten is deze puzzel een combinatie van een interactief kattenpuzzelspeelgoed en een leuke feeder. Kitty Lickin' Layers boeit en daagt katten uit met zijn drie draaiende lagen die verborgen lekkernijen of voedsel binnenin onthullen.

HOE HET WERKT: Plaats snoepjes, brokjes, droogvoer of natvoer in compartimenten verspreid over alle 3 de lagen. Laat uw kat zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om lekkers te zoeken.
- Begin eenvoudig door alleen lekkernijen of voer in de bovenste laag te plaatsen.
- Maak het uitdagender door alle 3 de lagen te vullen met voedsel of lekkernijen.

ONTHOUD: Katten beslissen zelf wanneer ze willen spelen, en dat is niet altijd wanneer wij dat willen. Verlaat het spel en laat de kat kiezen wanneer het tijd is om te spelen.

GEMAKKELIJK TE VULLEN EN TE REINIGEN: Haal alle drie de lagen uit elkaar door het spel om te draaien en in de middelste paal te knijpen om elke laag los te laten. Vaatwasmachinebestendig op het bovenste rek op lage temperatuur.

Foerageerinstincten: activeer het natuurlijke foerageerinstinct van uw kat terwijl hij zijn poten en neus gebruikt om door de lagen te zoeken om voedsel of lekkernijen te ontdekken. Zorgt voor mentale stimulatie en houdt uw harige kat voor langere tijd bezig.

SLOW FEEDER: ontworpen voor dagelijkse maaltijden om de maaltijd te vertragen en een gezonder eettempo aan te moedigen.

BIEDT GEESTELIJKE STIMULATIE: met meer dan 80 snoepcompartimenten die katten langer bezig houden.

VOEDSELVEILIG MATERIAAL: Kitty Lickin' Layers is gemaakt van voedselveilige materialen vrij van BPA, PVC en ftalaten.

GROOTTE: bevat maximaal 1/2 kopje droog kattenvoer of 1 kopje natvoer.

SPEEL OP VEILIG: Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Verwijder het speelgoed en vervang het als het beschadigd is.

VEILIGHEID EN ZORG: Houd uw kat ALTIJD nauwlettend in de gaten, leer uw kat hoe het spel werkt. Laat uw kat niet alleen met een voerpuzzel, laat uw kat niet op het speeltje of de onderdelen kauwen. Inspecteer op schade en verwijder indien gebroken. Alleen voor katten, geen kinderspeelgoed. Wanneer deze leeg is, bewaren tot het volgende gebruik onder toezicht.

Productafmetingen: 6,61 x 6,61 x 2,36 inch. 16,78 x 16,78 x 5,99 cm.

Aantal
Niet op voorraad, bestellen mogelijk

OH71090

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
0700603693431

Datasheet

soort
denkspel
likmat
materiaal
kunststof
Verpakkingseenheid
1
level
2