Dog lickin' layers 26cm

€ 29,95
Inclusief belasting De levertijd is momenteel 1-2 weken

Lickin' Layers is een hondenpuzzelspel van Nina Ottosson - Moeilijkheidsgraad 2

Honden moeten door de drie lagen voedselcompartimenten navigeren door ze allemaal rond te draaien om de lekkernijen te onthullen.

Met meer dan 100 traktatievakken houdt dit hondenpuzzelspeelgoed honden bezig en betrokken. Het heeft zelfs genoeg ruimte om als slowfeeder te worden gebruikt om de maaltijden langer te laten duren en uw hond aan te moedigen om langzamer en gezonder te eten. Perfect voor droog hondenvoer, brokjes, traktaties, natvoer en rauw voedsel, het is gemakkelijk uit te smeren door de drie lagen uit elkaar te halen en elke laag te vullen met het favoriete voer van uw hond.

Verhoog de uitdaging door Lickin' Layers in te vriezen met natuurlijke yoghurt en wat lekkere traktaties of pindakaas (zonder suiker en xylitol)! Likken helpt honden om te kalmeren.

Hondenpuzzelspellen helpen honden hun natuurlijke instincten en gedragingen te gebruiken om hun hersenen te helpen ontwikkelen door middel van mentale stimulatie, en spellen zoals Lickin' Layers bieden de verrijking waar ze naar hunkeren! Lickin' Layers is gemaakt van voedselveilige materialen die vrij zijn van BPA, PVC en ftalaten.

Aantal
Niet op voorraad, bestellen mogelijk

OH70646

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
0700603693431

Datasheet

soort
denkspel
likmat
materiaal
kunststof
Verpakkingseenheid
1
level
2