Roll sticks chicken 280 gram

€ 12,25
Inclusief belasting

Braaaf Roll Sticks Kip
Braaaf Roll Sticks omhult met kip zijn zeer geschikt voor de jonge opgroeiende honden en de kleinere hond. Met deze Braaaf kleine kauwstaafjes komt u volledig toe aan de behoefte van uw jonge opgroeiende hond om ergens op te kluiven!
 
Kluiven
Dagelijks 20 minuutjes kluiven op een heerlijke roll staaf van Braaaf zorgt ervoor dat uw hond zowel geestelijk als lichamelijk gezond blijft! Het kluiven voorkomt verveling en dat uw jonge hond aan spullen in huis gaat beginnen die niet gezond en zelf gevaarlijk voor hem kunnen zijn, tegelijkertijd zorgt het kluiven op botten dat zijn gebit en tandvlees schoon en in optimale conditie blijft. Daarbij is het voor een opgroeiende hond die dagelijks veel prikkels en nieuwe indrukken meekrijgt ook ontspannend om te kluiven of kauwen op de Braaaf kauwstaafjes.
 
Doordat de kauwstaafjes omhult zijn met heerlijk smakend en ruikend vlees, is deze kauwstick onweerstaanbaar lekker!
 
Kwaliteit en Hygiëne
Alle kauwsnacks van Braaaf worden gemaakt van de allerbeste basisproducten, om de kwaliteit te kunnen garanderen, worden de producten van Braaaf dagelijks gecontroleerd op kwaliteit en hygiëne. Kauwen en kluiven is voor uw hond een belangrijk onderdeel van de dag. Het heeft verschillende positieve invloeden op de algehele gezondheid van uw hond.
 
• Elke dag kauwen zorgt bij de hond voor een schoon gebit. Tijdens het kauwen schaaft de kauwsnack de tandplak en tandsteen van de hond zijn gebit af.
• Het houd het tandvlees in goede conditie, en dit zorgt er weer voor dat u hond gezonder is en minder vatbaar voor ziektes en infecties.
• Het kauwen op een kauwsnack is een goede oefening voor de kaken, nekspieren, been- en rugspieren van u hond.
• Doordat het kauwen op een kauwsnack voor de hond een intensieve en bevredigende bezigheid is, zal uw hond na het kluiven geestelijk en lichamelijk, moe en voldaan zijn.
 
Formaat
12 cm
 
Inhoud
30 stuks - 280 gr

Aantal

BRAA400278

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8718444635710
2 Items

Datasheet

soort
snack hard
smaak
kip