Fruitmix 80 gram

€ 3,99
Inclusief belasting De levertijd is momenteel 1-2 weken
De lekkere en verantwoorde mix van fruitsnacks brengt een gezonde afwisseling in het voedingspatroon. Geef de fruitmix als aanvulling op de normale voeding of als snack.
Samenstelling
Kokos, papaya, ananas, abrikoos en appel.
Kokos
Het vruchtvlees van kokos is een natuurlijke bron van vitaminen, mineralen, voedingsvezel en natuurlijke anti-oxydanten, voor een gezonde huid en vacht en een gezond immuunsysteem. Kokos kent veel helende eigenschappen en werkt van nature antibacterieël, schimmelwerend en afwerend tegen parasieten. Ook staat kokos bekend om de eigenschappen om uw dier op gewicht te houden.
Papaya
Papaya is erg vezelrijk en zorgt daarmee voor een goede spijsvertering en helpt bij zowel obstipatie als diarree. Daarnaast bevat de vrucht ook veel vitamine C, dat weerstandverhogend werkt.
Ananas
Heeft dezelfde goede eigenschappen als de papaya!
Abrikoos
Er zitten veel gezonde mineralen en vitaminen in de abrikoos. In dit zachte oranje fruit zitten vitamines A en C en het is ook een uitstekende bron van calcium, fosfor en ijzer.
Appel
Appel is goed voor de botten en een appel bevat veel vezels die zorgen voor een goede stofwisseling en spijsvertering.

Ook zit er pectine in appels. Pectine heeft een zuiverende werking en zorgt ervoor dat zware metalen zoals lood en kwik uit het lichaam worden gefilterd. Bovendien zitten appels zitten vol vitamine C en E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 7,2%, ruwe celstof 5,4%, ruw vet 2,1%, ruwe as 3,4% vocht 6,2%

voedingsadvies: Als aanvulling op de dagelijkse voeding

Inhoud: 80gr

Aantal
Niet op voorraad, bestellen mogelijk

A355035

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8718346016259

Datasheet

soort
fruit
smaak
ananas
appel
kokos
papaya